קבוצה משנית (תיאור העסק)שם העסק (תת קטגוריה)חייב ברישיוןהערות
4.1 ביצים4.1 א – ביצים – ריכוזן, מיונן, אחסונןכן
4.1 ביצים4.1 ב – ביצים – עיבודןכן
4.1 ביצים4.1 ג – ביצים – מדגרהכן
4.1 ביצים4.1 ד – ביצים – הובלתןכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – מסעדה, בית קפה, לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום.כן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – מזנון, בית אוכל אחר , לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום.כן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ג – הכנת מזון למכירתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו לרבות משלוח מזון, ולמעט הסעדה כמשמעותה בסעיף 4.6 ה.כן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – מסעדה לשווארמהכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – פיצריה עם משלוחים או ללא משלוחיםכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל לאפיית והגשת בורקסכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל לפלאפלכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – מסעדה לסושי (עם בישולים)כן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל לסושי (ללא בישולים)כן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – מסעדה לעוף בגרילכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – מסעדה לבשרים על האשכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל להכנה והגשת כריכים מסלטים מוכנים בלבד, הגשה תה וקפה ללא הגשת משקאות משכריםכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 א – בית אוכל לאנטריקט על פלטהכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל להגשת גלידה מוכנה ממקור מאושרכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל להגשת יוגורטים מוכניםכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל להכנה והגשת סביחכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל לטוסט נקניקכן
4.2 בית אוכל – מקום הכנה או הגשת מזון לצריכה במקום או מחוצה לו, למעט עסק כמפורט בפריט 4.64.2 ב – בית אוכל להכנה והגשת חומוס, פול וסלטיםכן
4.3 בית קרור4.3 א – בית קירור לבשר, דגים, עופות ביצים ומוצריהםכן
4.3 בית קרור4.3 ב – בית קירור למזון אחר ומרכיביוכן
4.4 בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם4.4 א – בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – איסופםכן
4.4 בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם4.4 ב – בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – פירוקם, עיבודם, גירומם – ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליוםכן
4.4 בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם4.4 ד – בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – אריזתםכן
4.4 בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם4.4 ה – בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – איחסונםכן
 4.4 בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם4.4 ז – בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם, פירוקם, עיבודם, גירומם- ביכולת ייצור שאינה עולה על 5 טונות ליוםכן
4.5 חלב גלמי4.5 ב – חלב גלמי – הובלתוכן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 א – מפעל לייצור מזון או מאפיית לחם או מאפייה למצות – מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – ייצורו, עיבודו – מחומרי גלם מן החי ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליום. ייצורו, עיבודו – מחומרי גלם מן הצומח ביכולת ייצור העולה על 50 טונות ליוםכן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 א – קונדטוריה – אפיית עוגות ושאר מיני מאפה (למעט לחם)כן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 ב – מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – אריזתוכן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 ג – מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – איחסונו – מחסן מזוןכן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 ד – מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – הובלתו, הפצתו או חלוקתוכן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 ה – הסעדה (קיטרינג) – כהגדרתה בתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואתיים לעסקים ליצור מזון), התשל"ב-1972כן
4.6 מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם4.6 ו – ייצורו, עיבודו מחומרי גלם מן החי ביכולת ייצור שאינה עולה על 5 טונות ליום, ייצורו, עיבודו – מחומרי גלם מן הצומח ביכולת ייצור שאינה עולה על 50 טונות ליוםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – קיוסק (מכירת משקאות קלים, עוגות, ממתקים, שלגונים וסיגריות)כן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – קיוסק עם הכנה ומכירת כריכיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – קיוסק עם מכירת פיצוחים במשקלכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – מכירת פיצוחיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – מכירת ממתקיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – גלידריה – חנות למכירת גלידה ללא מקומות ישיבהכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – מכירת שוקולדיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 א – מכירה בעגלה בתוך מבנה קבע לממכר כריכים עם נקניקיותכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מרכול – מקום לממכר מזון ומוצרי צריכה לשימוש אישי או ביתי, שאין בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזוןכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – סופרמרקטכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מינימרקטכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מכולתכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – ירקניה, מכירת פירות וירקותכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – חנות טבע למכירת מצרכי מזוןכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – חנות למכירת עוגות ומשקאות קליםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מעדנייה עם מזון מבושלכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מעדנייה למכירת גבינות, נקניקים, חמוצים במשקלכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – פיצוציה או צרכניהכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מכירה בעגלה בתוך מבנה קבע (שתיה חמה בכוסות חד פעמיים שתיה קלה כריכים ועוגות מוכנים וארוזים מראש ממקום ומאושר ומכירת ממתקיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – מכירה בעגלה בתוך מבנה קבע לממכר תה קפה ומשקאות קלים בלבד במקומות ציבורייםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ב – אפייה ומכירה של דברי מאפה מבצק מוכן ומוקפאכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ג – אטליז – מכירת בשר, עופות, או דגים שאינם קפואיםכן
4.7 מזון לרבות משקאות – מכירתו4.7 ד – מרכול – כמשמעותו בפריט 4.7 ב', שיש בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזוןכן
4.8 משקאות משכרים – עסק שעיקר פעילותו – הגשתם לצורך צריכה במקום ההגשה (כמו פאב, בר, דאנס בר)כן
facebook
שינוי גודל גופנים
ניגודיות